Kosten

Bijles, huiswerkbegeleiding en coaching in één voor € 35,- per uur. Kom je in een groepje dan zijn de kosten per persoon lager.

Meer dan een oplossing!

Kosten

Individuele bijles
Een individuele (online) bijles kost € 35,- per uur. In vergelijking met andere bedrijven die bijles aanbieden, zit deze prijs ergens in het midden. Ben je dus op zoek naar de goedkoopste bijles voor wiskunde, natuurkunde of statistiek dan zijn wij niet de juiste partij. Maar is goedkoper ook echt goedkoper?

Bijles in een kleine groep voor lagere kosten.
Vind je het uurtarief van € 35,- per uur te hoog? Overweeg dan om bijles te nemen in een kleine groep (max. 4 personen). Volg je bijles met z’n tweeën, dan kost dat € 25,- p.p. per uur, bij drie personen € 20,- en bij vier € 15,- p.p. per uur. De groep moet wel zelf worden samengesteld.

Betaling per pin of bank
Volg je bijles op kantoor dan kun je aan het eind van de jouw bijles met je pinpas betalen. Als je online bijles volgt ontvang je na jouw bijles per whatapp een betaalverzoek.

Wat krijg ik voor € 35,- per uur?

  • Voor € 35,- per uur krijg je bij MathMind een bijles die verder reikt dan samen sommetjes maken of uitleg over sommetjes geven. Bovendien zit je bij ons nergens aan vast. Je betaalt geen administratiekosten of inschrijfgeld. Laat staan dat je moet betalen voor een pakket of app.
  • Bijles bij MathMind bestaat feitelijk uit 1) bijles 2) huiswerkbegeleiding en 3) coaching.
    1. Bijles: jouw docent analyseert waar jij, in jouw denkproces, de ‘verkeerde’ weg inslaat en laat jou zien welke nieuwe ‘wegen’ je kunt aanleggen. Anders gezegd: wij gaan zo goed mogelijk in jouw denkproces mee en sturen, daar waar nodig, bij. De bijles zet dus in op een structurele verandering. Een verandering waar je na de bijles nog veel profijt van hebt.
    2. Huiswerkbegeleiding: naast de voorgaande aanpak geven we jou tips voor het maken van je huiswerk en het bestuderen van de stof.
    3. Coaching : de docent waar je bijles van krijgt is ook een beetje jouw coach die jou op de juiste momenten probeert te stimuleren om dat stapje extra te doen, waardoor je kunt groeien.
  • De uitleg van de theorie en de opgaven wordt met behulp van een tekentablet gedigitaliseerd. Deze aantekeningen worden per les gegroepeerd en online met jou gedeeld. Je kunt dus altijd en overal in de aantekeningen “terugbladeren”.

Krijg ik korting?
We werken bij MathMind niet met kortingen. In plaats daarvan biedt MathMind gratis ‘sommentijd’ tijdens examenperiodes. Leerlingen en studenten kunnen dan tijdens het ‘sommenuurtje’ met hun vragen over de examenopgaven bij ons terecht.

Afbeelding van een Face-to-Face bijles bij MathMind op kantoor

Bijles vrijblijvend proberen?

Wil je zélf ervaren hoe het is om online bijles te volgen, neem dan contact met Sjuup Rekko op voor een kosteloze proefles.

over MathMindproberen