Bij MathMind kun je terecht voor (online) bijles in de vakken wiskunde, natuurkunde, statistiek, QM1 en 2. Deze bijlessen zijn geschikt voor leerlingen van de middelbare school tot en met studenten van de universiteit.

Onze docenten leveren maatwerk Ons uitgangspunt is dat iedereen uniek is. Daarom wordt onze aanpak afgestemd op de wensen en behoeften van onze leerlingen en studenten. Met deze intensieve en persoonlijke benadering zien wij niet alleen de prestaties verbeteren. Ook zien wij een positieve ontwikkeling van de zelfdenk- en zelfredzaamheid., ondersteund met digitale aantekeningen.
Bovendien werkt MathMind met afspraken, zonder pakketten of (contractuele) verplichtingen MathMind gelooft niet in bijles op basis van verplichtingen, pakketten of (ingewikkelde) constructies. Aan het einde van iedere bijles bepaal jij of je een nieuwe afspraak wilt maken..

Nieuwsgierig? Maak dan een afspraak voor een kosteloos oriënterend gesprek Voordat je aan bijles bij MathMind begint, is het mogelijk om een oriënterend gesprek aan te vragen. Je kunt hierdoor ondervinden hoe en waar wij werken en bepalen of dat bij jou past. Voor ons is dit oriënterend gesprek de mogelijkheid om jou te leren kennen en inzage te krijgen in het waarom van jouw behoefte aan ondersteuning. Hiervoor maken we gebruik van een intakeformulier dat je voorafgaand aan het oriënterend gesprek kunt invullen. Tot slot van het gesprek zullen enkele "huishoudelijke" regels de revue passeren en wordt benadrukt dat bijles alleen dan tot ontwikkeling leidt als je hier zelf het nut van inziet en je bereid bent je ervoor in te zetten.!