Natuurkunde

Je bent op zoek naar bijles voor natuurkunde omdat je moeite hebt met een specifiek onderwerp of omdat het over de hele linie niet zo lekker loopt. Je hebt al van alles gedaan en geprobeerd maar het wil niet lukken om die voldoende voor natuurkunde te halen.

Aanpak
Door jou naast een praktische aanpak een andere manier van denken en werken aan te reiken, kunnen wij jou helpen dat resultaat – die voldoende – wel te behalen. Wil je weten hoe wij dat doen, lees dan hier verder.

Wiskunde en natuurkunde koppelen
Naast onze aanpak besteden we – daar waar nodig – aandacht aan de wiskunde achter de natuurkunde. Veel natuurkundige begrippen hebben een wiskundige ‘component’. Goniometrie uit de wiskunde en trillingen bij natuurkunde zijn nauw aan elkaar verwant. Dit geldt ook voor de analytische meetkunde en vectoren net zoals de afgeleide en snelheid dat zijn.

Theorie en praktijk koppelen
Tegenwoordig wordt bij natuurkunde ook naar de praktische toepasbaarheid gekeken, waarbij soms ook je kennis van het toepassingsgebied wordt getoetst. Opgaven gaan over de praktische toepassing van de theorie; je krijgt bij dergelijke opgaven te zien hoe een stuk van de theorie in de praktijk wordt toegepast. De moeilijkheid hierbij – tijdens het maken van de opgaven – ligt hoofdzakelijk bij het kunnen bepalen welke informatie relevant is. Welke informatie uit de tekst kan ik koppelen aan de theorie om een redenatie op te bouwen.

Vragen over bijles natuurkunde.
Heb je vragen over de methode of aanpak van onze bijles natuurkunde, neem dan contact met ons op. Of probeer een gratis proefles.

Afbeelding van een Face-to-Face bijles bij MathMind op kantoor

Bijles voor natuurkunde proberen? Online of Face-to-Face?

Wil je ervaren hoe het is om (online) bijles natuurkunde bij MathMind te volgen, neem dan contact op met Sjuup Rekko voor een kosteloze proefles.

over MathMindproberen