QM1 en QM2

Je bent op zoek naar (online) bijles voor QM1 of 2 omdat je er moeite mee hebt of helemaal bent vastgelopen. Maar je moet je tentamen halen! Hoewel je dat mogelijk nog niet gelooft, kan ook jij echt een voldoende voor QM1 en QM2 halen! En daar zijn geen bovenmenselijke gaven of krachten voor nodig.

Aanpak
Door jou naast een praktische aanpak een andere manier van denken en werken aan te reiken, kunnen wij jou helpen die voldoende voor QM1 of 2 wel te behalen. Wil je meer over deze methode lezen, lees dan hier verder.

Toepassen
Naast de theorie komen natuurlijk ook de opgaven aan bod. Zo staan er opgaven in de reader en kun je volop oefenen in SOWISO. Wij leren je niet alleen deze opgaven te maken, maar bovenal te begrijpen. Je gaat dan zelf ervaren dat het bij de beantwoording van de opgaven steeds op hetzelfde neerkomt. Dit geldt niet alleen voor het wiskundige gedeelte van QM1 en 2, maar ook voor statistiek. Het oefenen in MystatLab met statistische vraagstukken hoort daar eveneens bij.

Examen
Ter voorbereiding op jouw examen wordt natuurlijk volop geoefend met examenopgaven. Het gaat er dan niet om welke truc je wanneer moet toepassen maar welke regels en theorie je toepast om tot het antwoord te komen. Daarnaast laten we je zien dat ieder tentamen dezelfde opbouw en inhoud heeft, met hier en daar wat variatie op de vraagstelling.

Bijles beginnen
Het maakt dus niet uit of je slechts enkele vragen hebt en de puntjes op de “i” wilt zetten, of omdat je met de hele stof moeite hebt. Wij kunnen jou helpen bij het maken van je SOWISO- en Mystatlab opdrachten. Ook bereiden wij je voor op jouw quizzen en/of tentamen.

Vragen over bijles QM1 of 2
Heb je nog vragen, neem dan contact met ons op. Of probeer een gratis proefles.

Afbeelding van een Face-to-Face bijles bij MathMind op kantoor

Bijles voor QM1 of QM2 proberen? Online of Face-to-Face?

Wil je ervaren hoe het is om (online) bijles QM1 of QM2 bij MathMind te volgen, neem dan contact op met Sjuup Rekko voor een kosteloze proefles.

over MathMindproberen